retur

Returnarea produsului/produselor comandate și livrate de wineventure.ro se poate efectua în decurs de 45 de zile calendaristice de la data livrării. Astfel, returul se va realiza exclusiv prin expedierea produsului/produselor, pe cheltuiala clientului, prin SameDay Curier, către wineventure.ro. Produsul/produsele trebuie returnate în ambalajul original (cutie inscripționată wineventure.ro).

Pentru a trimite produsul/produsele retur, este necesară transmiterea următoarelor informații, către adresa de e-mail hello@wineventure.ro, în vederea efectuării comenzii către curier și restituirii banilor:

– lista cu produsele propuse spre retur împreună cu numărul de comandă

– motivul returului

– numărul de colete trimise spre retur

– adresa de preluare completă, numărul de telefon și intervalul orar de ridicare

– contul IBAN și numele complet al expeditorului

– adresa de e-mail

Pentru produsele returnate care prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, etc. wineventure.ro își rezervă dreptul de a alege dacă acceptă sau nu returnarea produselor.

Contravaloarea produselor comandate, livrate de wineventure.ro și ulterior returnate de către client, în condițiile mai sus menționate, se va restitui exclusiv prin transfer bancar, în contul transmis pe e-mail, în termen de 14 zile lucrătoare de la data livrării returului.

Ai peste 18 ani? Site-ul nostru promovează băuturi alcoolice. Pentru a utiliza acest site, trebuie să ai peste 18 ani, conform cerințelor legale.