Descriere
Tsantali Kokkina Chomata are o culoare roșu-rubiniu intensă, densă, cu gust puternic. Aromele de lemn și fructe roșii coapte, pe un fundal de caramel și ciocolată sunt primele ce îmbie băutorul. Sortimentul are un gust bogat, echilibru excelent, complexitate și postgust foarte lung.
An: 2016
Palier de gust: Sec
Recomandări culinare: carne roșie, fripturi de vită, vânat, brânzeturi maturate galbene
Alcool: 14.5 %
Conținut: 0.75 L
Livrare în: 2-3 zile lucrătoare
Pentru majoritatea iubitorilor de vin roșu, Cabernet Sauvignon este iubit pentru eleganța sa sofisticată și aromele sale generoase. Caracteristicile Cabernet Sauvignon ale taninurilor robuste care îi susțin structura corpolentă și buchetul plin de viață și fructat fac din acest soi de vin un câștigător de fiecare dată. Este cunoscut pentru culoarea roșu intens și pentru conținutul de alcool impresionant de mare. Îți seduce toate simțurile, iar gama de arome asigură că acest vin roșu nu este niciodată uitat.
Kotsifali este un soi de struguri ușor, cu coajă roșie, cultivat în principal pe insulele grecești Creta și Rodos. Vinurile de soi tind să fie corpolente și puternic alcoolice, dar lipsite de structură și culoare. Ca atare, este de obicei amestecat cu Mandilaria pentru a face vinuri roșii cretane clasice. Deoarece Kotsifali are o lipsă clară de antociani, compușii care dau culoare, se obține un vin de culoare deschisă. Mandilaria are o mulțime de antociani, precum și taninuri care, atunci când sunt amestecate cu Kotsifali, fac un vin bine rotunjit. Kotsifali oferă și caracterele sale delicate de condimente și fructe de pădure roșii. Asocierea este secretul din spatele vinurilor roșii cretane Peza și Arhanes.