Totul despre… brânză!

Loading...

310,00 lei

Ce ai zice de niște „brânzuri” maturate, gustoase, perfecte pentru așezat frumos pe un platou? Nu lipsește nici vinul, bineînțeles!

Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Loading...

Descriere

Pachetul de degustare Totul despre… brânză! se adresează celor ce vor să își facă pofta, încercând diverse tipuri de brânză maturată. Pentru a trăi o experiență completă, citește și cum să creezi un platou cu brânzeturi, la tine acasă, în doar 10 minute, la noi pe blog.

Pachetul de degustare Totul despre…brânză! conține:

  • o sticlă de vin Col D’Orcia Chianti Gineprone
  • o bucată de brânză maturată Torockoi, din lapte de vacă, cu busuioc – 200g
  • o bucată de brânză maturată Artesana, din lapte de vacă integral, cu trufe negre – 200g
  • o bucată de brânză fermentată, Tierra de Horezu, Five Continents, din lapte de capră, maturată 3 luni – 300g
  • o bucată de brânză maturată Timian, din lapte de capră – 200g
  • un borcan marmeladă de portocale & vodka Naramza – 210g
  • cutie cadou, 3 compartimente, capac rabatabil, panglică

 

Numele Gineprone se referă la planta aromatică ienupăr și indică modul în care acest Chianti de pe dealurile Sienei amintește băutorului de toate ierburile și mirodeniile care sunt tipice pădurii mediteraneene. Complex și plin de corp, dar accesibil și fructat, Col D’Orcia Chianti Gineprone este versiunea Montalcino a vinului Chianti care a făcut Toscana faimoasă în întreaga lume. Temperatură optimă de servire 15 – 18°C.

Maturate timp de cel puțin trei luni, brânzeturile condimentate de la Torockoi au la bază Trapistul. Apoi, se adaugă busuioc, pentru ca fiecare pofticios de acasă să se bucure de aroma preferată. Termen de valabilitate: 6 luni, păstrare la 2-8°C.

Brânza maturată Artesana cu trufe este realizată cu trufe negre, culese din pădurile României, dar prelucrate în Italia, unde sunt atent și profesionist cu ajutorul uleiul de măsline extra virgin, pentru a nu fermenta în contact cu brânza. Laptele folosit este integral, neomogenizat și pasteurizat la temperatură joasă. Trebuie păstrată la temperaturi de 2-6°C.

Cu siguranță, vedeta mesei va fi brânza maturată din lapte de capră Tierra de Horezu. Cu post-gustul său persistent, această brânză tare poate fi asociată cu o multitudine de sortimente de vin, însă este partenerul perfect pentru vinul din pachet. Trebuie păstrată la temperaturi de 2-8°C.

Brânza maturată din lapte de capră de la Timian este o delicatesă artizanală din munții Harghitei care capătă complexitate și caracter prin procesul de maturare. Are o savoare bogat aromată, iar gustul plăcut ne îndeamnă să consumăm cât mai mult din acest cașcaval delicat. Trebuie păstrată la temperaturi de 2-5°C.

Marmelada de portocale & vodka Naramza este un produs artizanal 100% românesc, realizat în cantități mici, din cele mai bune fructe de sezon, în oale de cupru, cu timp minim de fierbere, pentru a păstra gustul curat al fructelor. Termenul de valabilitate este de 30 de zile de la deschiderea borcanului și trebuie păstrată la temperaturi de 2-6°C.

Pachetul cadou Totul despre… brânză! va fi ambalat în cutii de carton și folie protectoare ecologică, care pot fi reciclate. Consumul de plastic va fi limitat la ambalarea alimentelor perisabile.

Livrare în: 2-3 zile lucrătoare, depinde de furnizorii și producătorii locali, de la care ne aprovizionăm în momentul plasării comenzii tale

Vezi și alte pachete aici!

Produse din aceeași categorie