Pachet degustare – Spumant de Drăgășani

Loading...

270,00 lei

Producători: Avincis, Crama Oliver Bauer
Origine: Drăgășani, Oltenia
Soi struguri: Crâmpoșie, Pinot Noir, Fetească Regală

 

Loading...

Descriere

Descoperă pachetul nostru de degustare  Spumant de Drăgășani și bucură-te de clipe liniștite, alături de cei dragi.

Pachetul conține:

  • 1 sticlă vin spumant Avincis Crâmpoșie Pinot Noir Extra Brut
  • 1 sticlă vin spumant Bauer J.O.H.A.N.N.A Extra Brut
  • 2 pahare vin
  • Broșură – idei de mâncăruri ce pot fi asortate cu vinurile din pachet și cum să deguști corect vinul, pentru o experiență perfectă

 

Avincis Crâmpoșie Pinot Noir Extra Brut

Cupajul este realizat din 75% Crâmpoșie Selecționată și 25% Pinot Noir și a fost creat ca și variantă între metoda tradițională și metoda ancestrală. Culoarea sa galben foarte deschis se împletește perfect cu buchetul elegant și proaspăt de flori albe, fân cosit și brioșă. Acest sortiment are un gust vioi, cu bule fine și persistente, ce lasă să apară o mineralitate pronunțată.
Acest vin spumant poate fi consumat imediat dar îşi va păstra prospețimea și în următorii 2 -3 ani.

Bauer J.O.H.A.N.N.A Extra Brut

Acest spumant este realizat în întregime din struguri din soiul Fetească Regală, culeși dintr-o vie veche de aproape 40 de ani. Boabele de struguri sunt culese manual, apoi presate cu tot cu ciorchine pentru a extrage toată aroma pură într-un must declarație pentru terroir-ul ce-l reprezintă. Bauer J.O.H.A.N.N.A. Extrabrut este un vin spumant într-o colecție limitată, de doar 1500 de sticle, cu o mineralitate fină, care aprinde toate simțurile.

 

Descoperă pachete de degustare similare cu Spumant de Drăgășani, aici!

Facem tot posibilul să folosim ambalaje prietenoase cu mediul înconjurător. Este posibil ca unele din produse (spre exemplu, cele perisabile) sau standardele curierilor de transport să nu permită folosirea unor materiale reciclabile.

Informații suplimentare

Crama Avincis

Vila Dobrușa, podgoria unde sunt produse vinurile Avincis, are o tradiție semnificativă în vinificație. Dealul pe care este așezată este perfectă, prin expunerea sa la soare, pentru cultivarea atât a soiurilor clasice, străine, dar și a celor românești. Strugurii sunt, mereu, culeși manual și prelucrate în imediata apropriere, pentru a păstra toate aromele strugurilor proaspeți. Tehnologiile moderne contribuie la procesul de vinificație, reușind să contribuie la crearea unor vinuri excepționale, căutate de cunoscătorii de vinuri.

Crama Oliver Bauer

În inima podgoriei Drăgășani, în județul Vâlcea, se găsește Crama Bauer, înființată în anul 2012. Crama Bauer a fost concepută, pentru a vinifica cantități mici de struguri, din soiuri rare sau necunoscute iubitorilor de vinuri, culese de pe parcele vechi, îngrijite cu atenție desăvârșire. Toate sortimentele cramei sunt create de către oenologul Oliver Bauer, de origine germană, ajuns în România în 2003. Din momentul descoperirii zonei, Oliver Bauer contribuie constant la vinificarea, progresul și înțelegerea soiurilor românești.

Produse din aceeași categorie