Extravaganță cu brânză

Loading...

480,00 lei

Toată lumea știe că brânzeturile merg mână în mână cu vinul. Când adaugi și niște confit la socoteală, cu siguranță vei descoperi secretul unui platou delicios de brânzeturi.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare

Loading...

Descriere

Toată lumea știe că brânzeturile merg mână în mână cu vinul. Când adaugi și niște confit la socoteală, cu siguranță vei descoperi secretul unui platou delicios de brânzeturi. Pachetul Extravaganță cu brânză este bun pentru tine, pentru prieteni, pentru familie, pentru cunoscuți. Practic, este bun de savurat singur, dar și cu alții. Este bun de dat și cadou! Ce mai aștepți?

Pachetul Extravaganță cu brânză te invită într-o călătorie prin Europa și conține:

  • 1 sticlă vin Chateau Vartely Individo Blanc de Noir Rară Neagră
  • 1 sticlă vin Castel Firmian Merlot
  • 1 borcan confit de zmeură și anason stelat, de la Heritier – 130 g
  • 1 borcan confit de rubarbă și vin muscat, de la Heritier – 130 g
  • 1 borcan confit de smochine și piper negru, de la Heritier – 130 g
  • 1 bucată de brânză maturată cu busuioc, de la Brânzeturile Torockoi – aprox. 200 g (produsul are cantitate variabilă)
  • 1 bucată de brânză maturată cu chilli, de la Brânzeturile Torockoi – aprox. 200 g (produsul are cantitate variabilă)
  • 1 bucată de brânză maturată cu trufe, de la Brânzeturile Timian – aprox. 200 g (produsul are cantitate variabilă)
  • 1 bucată de brânză maturată cu piper verde și roz, de la Brânzeturile Timian – aprox. 200 g (produsul are cantitate variabilă)
  • 1 bucată de brânză de tip camembert, de la Brânzeturile Timian – aprox. 180 g (produsul are cantitate variabilă)
  • cutie cadou cu 4 compartimente, cu mâner

 

Château Vartely Blanc de Noir Rară Neagră este un experiment al oenologului cramei, care și-a pus la încercare cunoștințele sale pentru a redescoperi un alt aspect, o altă față a Rarei Negre. Este un vin cu o remarcabilă prospețime și fructuozitate, aromat, cu gustul într-un echilibru frumos și proaspăt de coacăze roșii și pere coapte. Temperatura de servire optimă este de 12 – 14°C.

Castel Firmian Merlot este expresia excepțională a unui soi internațional, renumit pentru „moliciunea” inconfundabilă, cultivat de membrii Mezzacorona în zonele cele mai potrivite din zona inferioară Trentino unde își exprimă cel mai bine eleganța și caracterul distinctiv. Este un sortiment cu personalitate, perfect pentru o cină cu prietenii, la sfârșit de săptămână! Temperatura de servire optimă este de 15 – 18°C, după o decantare prealabilă de 1 h.

Confiturile sunt mai puțin dulci decât gemurile traditionale și, când sunt utilizate pentru degustare alături de varietăți de brânză, contribuie cu o notă neașteptată dar spectaculoasă. Dulce și puțin condimentat, dar intens, confitul cu zmeură și anason stelat se asortează în mod particular cu brânza maturată cu trufe sau cea maturată cu busuioc. Dulce și aromat, confitul cu rubarba și vin muscat se asortează în mod particular cu brânza de tip camembert, dar și cu brânza maturată cu chilli sau cu trufe. Dulce și puțin picant, confitul cu smochine și piper negru se asortează în mod particular cu brânza maturată cu piper verde și roz din pachet. Trebuie păstrate la o temperatură de 2 – 8°C, într-un loc întunecat și trebuie consumate în maxim 3 luni de la deschidere.

Tipurile de brânzeturi alese de Timian pentru a fi produse sunt obținute din lapte de capră și vacă. Animalele din ferma proprie sunt hrănite doar cu iarbă proaspătă și fân de pe pășunile alpine harghitene, bogate în plante medicinale tipice zonei montane. Brânzeturile Timian sunt pregătite din lapte proaspăt, pasteurizat, nu conțin aditivi sau conservanți. Procesul de producție are la baza prelucrarea manuală. Brânza de capră, spre deosebire de brânza de vacă, poate fi digerată mai uşor şi este mai cremoasă decât cea de vacă datorită faptului că moleculele de lipide din laptele de capră sunt mai mici.

Pentru cei de la Brânzeturile Torockoi, meșteșugul brânzei e o artă, iar brânza maturată cu condimente le dă șansa să picteze cu culori și arome care să fie o supriză ori de câte ori sunt savurate. Maturate timp de cel puțin trei luni, brânzeturile condimentate au la bază Trapistul. Apoi, se adăugă piper roșu, pentru ca fiecare pofticios de acasă să se bucure de aroma preferată. Piperul roșu stimulează papilele gustative, dar are și proprietăți antioxidante, antiinflamatorii sau antibacteriene. Trebuie păstrată la o temperatură de 2 – 8°C, nu mai mult de 6 luni.

Pachetul Extravaganță cu brânză va fi ambalat în cutii de carton și folie protectoare ecologică, care pot fi reciclate. Consumul de plastic va fi limitat la ambalarea alimentelor perisabile.

Livrare în: 2-3 zile lucrătoare, depinde de furnizorii și producătorii locali, de la care ne aprovizionăm în momentul plasării comenzii tale.

Vezi și alte pachete aici!

Produse din aceeași categorie