povești cu și despre vinuri

15 idei de asocieri culinare cu vin si branza

15 idei de asocieri culinare cu vin și brânză

Una dintre cele mai emblematice și memorabile asocieri culinare este cea dintre vin și brânză. Vinul și brânza sunt folosite de ani de zile pentru a crea o experiență decadentă, luxoasă, care nu dezamăgește niciodată. De la prima înghițitură de vin roșu sau alb până la ultima mușcătură a brânzei, cu siguranță vei avea parte de momente de vis. Iată 15 idei de asocieri culinare cu vin și brânză pe care să le încerci acasă!

Citește mai mult
mituri despre vin dezmintite

5 mituri despre vin… dezmințite

Lumea vinului este vastă, există vin în fiecare colț al planetei și milioane de oameni îl beau în fiecare an. Atunci când vrei să afli despre vin, există multă informație asupra căreia trebuie să te concentrezi, dar există și anumite mituri despre vin care fac această muncă mai grea. Acest articol își propune să dezmintă 5 dintre cele mai frecvente mituri despre vin.

Citește mai mult
cum sa depozitezi corect vinul acasa

cum să depozitezi corect vinul acasă

Cuprins Depozitarea vinului este treabă serioasă. Dacă ești ca majoritatea oamenilor, probabil că ai deja câteva sticle de vin prin casă. Dar știi cum să le depozitezi corespunzător pentru a le menține calitatea? Dacă nu, nu-ți face griji – nu ești singur. Mulți oameni nu știu să păstreze vinul în

Citește mai mult
Nu mai sunt alte articole
Ai peste 18 ani? Site-ul nostru promovează băuturi alcoolice. Pentru a utiliza acest site, trebuie să ai peste 18 ani, conform cerințelor legale.