4 activități de făcut după un pahar de vin

4 activități de făcut după un pahar de vin

Cuprins

După o zi grea la serviciu, este plăcut să stai cu prietenii și să bei un pahar de vin. Dar ce faci când se termină vinul? Păi pe lângă o comandă de pe site-ul nostru, de mai mult vin, sunt o mulțime de alte activități pe care să le faci!

Ne-am gândit (și am și băut niște pahare de vin, ce-i drept!) și am găsit 4 activități de făcut după un pahar de vin!  Suntem convinși că aceste activități pot fi făcute de toată lumea, de la mic (începând cu 18 ani, desigur!), până la mare! Garantăm o experiență pe care nu o vei uita niciodată. Dacă faci și poze, sigur primești puncte în plus!

Percuție la sticle și pahare

Pentru un concert la sticle și pahare, este necesară o instalație cu sfoară și foarfecă. Sticlele și paharele trebuie atârnate de fire cu fața în jos pentru a fi îmbunătățită puterea sunetului. Sticlele pot fi pline sau goale în funcție de amplitudinea muzicii dorite.

Galerie foto: @acuarelabistro/ București Optimixed

Pictură cu vin

Vinul, ceaiul și cafeaua sunt toate pe bază de apă, așa că puteți folosi aceleași instrumente din acuarele pentru a picta cu vin. Ce ai nevoie: hârtie specială pentru acuarelă, o sticlă de vin roșu închis, pensule și o paletă.

Design de etichete de vin

Poți reface etichetele de vin așa cum îți imaginezi. Sau poți face tu propria etichetă. Speli bine sticla de vin cu apă caldă până se dezlipește eticheta originală. Cumperi foaie autocolant, tai un chenar de 75 x 95 mm și cu liner negru sau în culori, poți crea propriul design. Dacă nu te poți opri din desenat, poți interveni și pe sticlă.

Galerie foto: @acuarelabistro/ București Optimixed

Muzică la paharele de vin – glass harp

O harpă de sticlă este un instrument muzical format din pahare de vin drepte. Ca să cânți la paharele de vin trebuie să treci cu degetele umede sau cu cretă în jurul marginii paharelor, sa formezi cercuri cu degetele.  Fiecare pahar este reglat pe un pas diferit, în funcție de cât de plin este paharul. Muzica va fi creată în urma mișcărilor din jurul paharelor în funcție de ritmul și urechea muzicală a fiecăruia.

Ai peste 18 ani? Site-ul nostru promovează băuturi alcoolice. Pentru a utiliza acest site, trebuie să ai peste 18 ani, conform cerințelor legale.